Bazén bez chlóru.

07.07.2014 21:00

Bezchlórová chemie GUAa je určena všem, kteří hledají alternativu chlóru. Přípravky GUAa POOL dlouhodobě a s maximální účinností likvidují viry, plísně a bakterie, zabraňují množení mikroorganismů.

Na rozdíl od chlórových preparátů má GUAa POOL vysoké algicidní účinky – potlačuje růst řas. Bezchlórová chemie GUAa je vhodná pro všechny typy domácích bazénů, s filtrací i bez filtrace, venkovní i zastřešené, do vířivých van a zahradních jezírek.

velké bazény - nad objem 20 m3

malé bazény - do objemu 20 m3 

whirlpool - vířivé vany

Ošetřená voda je vhodná pro alergiky, astmatiky, ekzematiky, ideální pro rodiny s dětmi a jedince s citlivou pokožkou. Voda není cítit po chlóru, neničí plavky, nedráždí pokožku, oči ani sliznice, nenarušuje stavbu ani technologii bazénu či vířivé vany, nebělí bazénovou fólii.

GUAa je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, která spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas. Nejen bezchlórová bazénová chemie, ale také bezchlórová chemie pro vířivé vany dezinfikuje vodu, likviduje řasy, dodává vodě nezbytný kyslík a odstraňuje nežádoucí pěnu.

Zpět

zastreseni bazenu eBook 

Proč má být u bazénu sprcha

© www.zastresenibazenu.info

Autor: Ing. Jan Šesták - nezávislý odborník na zastřešení bazénů

TOPlist
DOPORUČUJEME: Parfemy.cz | Hodinky.cz | Krasa.cz | Prozdravi.cz | Sperky.cz | Nakupnicentrum.cz