Úvod

12.03.2019 12:58

Každý z nás si jistě vzpomene na situaci kdy jsme něco postavili, vybudovali nebo navrhli. Je jedno byl – li to dům, zahrada, vybavení bytu nebo jen zařízení pokoje. Většina z nás si také po nějaké době používání řekla: „Dnes bych to udělal trochu jinak....“.

Tato kniha má pomoci současným i budoucím majitelům bazénů a zájemcům o jejich zastřešení zorientovat se v problematice, nastínit možnosti řešení, zmapovat situaci na trhu. Detailněji je zde rozebrána zejména oblast posuvného zastřešení bazénů.

Zastřešení nebo jakékoliv jiné zakrytí bazénu si nepřizujeme na jednu sezónu. Vzhledem k tomu, že se většinou nejedná o malé finanční částky, je třeba k výběru přistupovat velice zodpovědně. Ačkoliv se to na první pohled nezdá, v případě zastřešení již hovoříme o poměrně komplikovaném výrobku podrobenému velké povětrnostní zátěži. Při výběru vhodného typu můžeme snadno přehlédnout mnoho zdánlivě nevýznamných detailů, které ale majízásadní vliv na správnou funkci a snadné používání zastřešení bazénu. Cílem publikace není nahradit přímý kontakt s výrobci nebo prodejci, ale umožnit základní orientaci v celé problematice. Stát se zákazníkem, který ví, o co se zajímat a nač se ptát při komunikaci se svým potencionálním dodavatelem. S konkrétním řešením Vám již zcela určitě poradí dodavatel sám.

Tak jako se setkáte s mnoha názory na to, které provedení bazénu je nejlepší, jsou i informace o zastřešení nebo zakrytí bazénu uvedené v této knize, také věcí názoru. Přes snahu o objektivitu a seznámení se všemi možnostmi si v žádném případě nedělám "patent na rozum". Vy nebo i Vaši bazénáři mohou mít na některá uvedená fakta jiný názor. Vše je vždy věcí osobního pohledu, zkušeností a očekávání. Ale už jenom to, že máte možnost porovnat více názorů je přínosem této knihy.

Ať Vám Váš bazén s veškerým příslušenstvím přináší mnoho radosti.
 

<<<<<<<< Zpět na Obsah publikace

Další část >>>>>>>

Zpět

zastřešení bazénu za jedno espresso

zastreseni bazenu eBook 

Proč má být u bazénu sprcha

© www.zastresenibazenu.info

Autor: Ing. Jan Šesták - nezávislý odborník na zastřešení bazénů

TOPlist
DOPORUČUJEME: Parfemy.cz | Hodinky.cz | Krasa.cz | Prozdravi.cz | Sperky.cz | Nakupnicentrum.cz