Ladné Italky opět v ČR. Nelíbí? Pošleme Vás na Hawaj.

23.04.2016 14:17

Aneb jak jsem ani nevěděl, že jsem strávil dopoledne s kamionem Italek a utekla mi Hawaj :). Všechny Italky byly připraveny do 2 hodin k osprchování teplou vodou. Ale byly v krabici.

Přiznám se, vykládal jsem s rodinou kamion sprch pro naše Ekupectví. Tedy Vaše kupectví online.

Nepřeháním, jedině u nás najdete všechny typy i barvy solárních sprch Sunny. Navíc zde máme pro Vás připraveny i přídavné zásobníky pro solární sprchy. A do třetice jsme schopni Vám zajistit i náhradní díly pro sprchy Sunny a jejich servis.

Nejnovější řada solárních sprch má označení Style a Style Premium. 

Voda ze sprch může mít i 60°C, proto je potřeba ji mixovat směšovací baterií se studenou vodou!

Varianta Style má zahnutou středovou trubku pro snadné sprchování a stavitelnou sprchovací hlavici.

Sprchy Style Premium mají odnímatelnou sprchovací hlavici. Hlavice je na samostatné hadici, její držák lze výškově nastavit a hlavice sprchy je úhlově nastavitelná. Lze si tedy v pohodlí osprchovat nohy, Vaše děcka nebo zvířecí miláčky.

Ano, nezdá se Vám to. Další zahradní sprcha Sunny Premium je barevně decentnější předchůdce barevných sprch Sunny Style Premium. Přestože v ČR jsme měli o tyto modely velký zájem, již se nevyrábí a jsme poslední, kdo je má na skladě. Pokud jste je již nevykoupili. Provedení je téměř identické a náhradní díly lze použít i z nově vyráběné řady Style Premium. O servis strach tedy mít nemusíte, alespoň u nás.

K barevným zahradním sprchám máme ještě jeden poznatek. Na začátku sezony se naši zákazníci rozmýšlejí jestli nejsou barvy příliš výrazné a váhají. Raději si kupují černo stříbrnou sprchu Premium nebo je hitem šedá a modrá sprcha Sunny Style Premium. Jakmile ale vysvitne sluníčko, lidé jsou podstaně veselejší, mají letní náladu a po veselých barvách jako je limetka a fuchsie se jen zapráší. 

Navíc u nás najdete v podobné barevné řadě i další výrobky jako jsou láhve na pití nebo houpací sítě. Ale zpátky k zahradním sprchám. Nebo chcete-li, je to také sprcha k bazénu, na chatu, do autokempu nebo karavanu nebo dokonce i na stavbu.

Dalším modelem byla sprcha Sunny De Luxe. Tu už ale neseženete ani u nás. Lze koupit již jen první základní model Standard. Ten po ukončení prodeje v západní Evropě a zámoří i na našem Ekupectví začaly prodávat v ČR řetězce. Nakonec jsme jej pro úplnost našeho sortimentu přidali zpět i my. Překvapením pro některé zákazníky je, že jsme jej schopni prodávat za stejné ceny jako tyto markety, často je máme i levnější. A u nás seženete i náhradní díly.

A proč zrovna zahradní sprchy Sunny? 

Jsou přenosné, nemusíte budovat žádnou základnu, můžete je v zimě nebo při Vašem odjezdu například z chaty schovat. Tím se nemusíte bát krádeže nebo odmontování sprchy. Jak provozovat solární sprchu s pomocí zahradního čerpadla a studny nebo dokonce ze sudu s vodou najdete na videu  zde . Odolnost a životnost sprch máme již léty prodeje ověřenou. Na rozdíl od některých jiných plastových sprch, které jsme někdy i již během první sezony odmítli prodávat nebo dokonce již po prohlédnutí technického řešení nebo prohlídce výrobního závodu zavrhli.

A proč zrovna sprchu z Ekupectví? 

Máme dlouholeté zkušenosti se solárními sprchami. Jak z výroby, tak i prodeje, takže dobře víme co prodáváme. A to co prodáváme i sami používáme. Zajišťujeme i náhradní díly a servis, což není v tomto segmentu v ČR zase tak obvyklé.

No a pokud jste si u nás nevybrali z našich italských krásek Sunny, pošleme vás na Hawaj.

Ne, ne, na tuto Hawaj ne. Ale doporučujeme Vám e-shop Hawaj, kde najdete kromě dalších sprch k bazénu také spoustu jiného vybavení na Vaši zahradu.

A nakonec, pokud nenajdete Vaši vysněnou sprchu ani tam, napište nám svoji představu a my se pokusíme pro Vás vybrat tu pravou. Ať je to již sprcha barevná nebo nerezová, hliníková nebo na auto, nebo loď.

Přejeme Vám krásné léto.

Za Vaše Ekupectví

Blanka a Jan Šestákovi

Zpět

zastreseni bazenu eBook 

Proč má být u bazénu sprcha

© www.zastresenibazenu.info

Autor: Ing. Jan Šesták - nezávislý odborník na zastřešení bazénů

TOPlist
DOPORUČUJEME: Parfemy.cz | Hodinky.cz | Krasa.cz | Prozdravi.cz | Sperky.cz | Nakupnicentrum.cz