HIT - terasy nad bazénem místo zastřešení

15.09.2019 19:15

Když jsem v roce 2008 dával dohromady první text o všech možnostech jak zakrýt a zastřešit bazén, o terasách nad bazénem se toho v ČR vědělo opravdu málo. Většina informací a fotografií pocházela z francouzského bazénářského trhu. Postupem času přibývalo zákazníků se zájmem o tyto typy krytů. Bohužel jsem jim musel odpovídat, že tento typ se u nás téměř nedá sehnat. Když už bylo možné dovézt  z Francie tyto kryty, často to skončilo na příliš vysoké ceně. Zákazník si představoval pár jeklů a prkna za pár peněz.

Jsem velmi rád, že doba uzrála a i u nás je již možné tyto kryty pořídit za o něco příznivější cenu a v prvotřídní kvalitě. Pořád  to není jen za pár tisícovek. Ani nemůže být. Konstrukce terasy musí být dostatečně tuhá, odolná bazénové chemii, terasová prkna se používají z kvalitní tropických nebo jiných listnatých a jehličnatých dřev. Spojovací i pohyblivé prvky musí být také velmi kvalitní. Prostě okolí bazénů materiálově ošidit nelze, pokud Vám má dobře sloužit.

Ale pojďme k věci. Tady jsou slíbené terasové kryty na bazén. I Vy můžete takový mít! Rostoucí počet majitelů těchto krytů v ČR to dokazuje.

Další detaily, fotografie a možnost vyžádání si nabídky od výrobce najdete na tomto webu zde.

 

Zpět

zastreseni bazenu eBook 

Proč má být u bazénu sprcha

© www.zastresenibazenu.info

Autor: Ing. Jan Šesták - nezávislý odborník na zastřešení bazénů

TOPlist
DOPORUČUJEME: Parfemy.cz | Hodinky.cz | Krasa.cz | Prozdravi.cz | Sperky.cz | Nakupnicentrum.cz